Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Beach Volleyball Tournament 2024 by Young Siemens

Evenement geannuleerd

Beach Volleyball Tournament 2024 by Young Siemens

Vanaf 15,00 EUR

Locatie

Datum

28 Jun 2024 17:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

The legendary Siemens Beach Volleyball tournament is opening its registration for you to join!

Every year more than 500 Siemens employees from all over the country come to Scheveningen to take a shot at the title ‘Siemens BeachVolleyball Champion’ with their team.

After the tournament we will have a barbecue and drinks. We will close the evening with dancing on the groovy beats of the DJ, just like always. The battle for this year’s title is open and we challenge to claim it with your team!

Program

17:00-18:00 – Entrance opens and you’re welcome for some refreshing welcome drinks and snacks

18:00-19:00 – Start beach volleyball tournament (possibly a little longer for the ones that will battle for the 1st prize)

19:00-21:00 – Delicious barbecue served by FONK (vegan/Vega options available)

21:00-01:00 – Closing drinks with DJ

Costs

For only 13,50 euro per person you can participate in the tournament(optional), the barbecue and the first 6 drinks.

You can buy extra drinks by yourself for the rest of the evening.


Register

Teams have to be formed with a minimum of 6 persons, register before the 1st of June.

Information on HelloSiemens

Organisator

Locatie

FONK, Strandweg 2, 2586 ZZ Den Haag

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer