BBQ en Wijnproeverij t.b.v. MAF | Rutger en Elseline Bakker

25 Sep 2020 17:30 - 26 Sep 2020 22:00

Beste ontvanger van deze uitnodiging,

Tussen de Gorinchemse Avelingen, de rivier de Merwede en de Hardinxveldse Rivierdijk bevindt zich evenementenlocatie 'In de Houtzagerij.' Deze prachtige plaats zal op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september het decor zijn voor een compleet verzorgde BBQ en wijnproeverij.

Als thuisfrontcommissie vinden wij het belangrijk om samen met u verbonden te zijn rondom het werk van Rutger en Elseline voor de MAF. Goed eten, een ongedwongen setting en de ruimte om elkaar te ontmoeten zijn wat ons betreft de ingrediënten voor een mooie middag/avond. Rutger en Elseline zullen bij alle evenementen aanwezig zijn en tijdens het avondprogramma u meenemen in het traject en de planning voor het komende jaar.

We bieden u de mogelijkheid te kiezen uit een van de onderstaande arrangementen.

Vrijdag 25 september vanaf 17:30 - BBQ

U wordt ontvangen met een aperitief en kunt vervolgens genieten van een geheel verzorgd BBQ- arrangement inclusief dranken en dessert. Deze BBQ vindt plaats op het dakterras met prachtig uitzicht over rivier de Merwede.

Zaterdag 26 september vanaf 15:30 - Wijnproeverij

Het is inmiddels een traditie geworden dat we jaarlijks een wijnactie organiseren in samenwerking met Wijnhandel van Ouwerkerk. Zij hebben ons dit jaar weer een prachtige selectie aangeboden en u kunt de wijnen komen beoordelen tijdens een ontspannen wijnproeverij.

Zaterdag 26 september vanaf 17:30 - BBQ

Herhalen we het programma van vrijdag in een andere samenstelling. Het is uiteraard mogelijk (en als u het ons vraagt; aan te raden!) om zowel te genieten van de BBQ als van de Wijnproeverij. Van belang is dan wel dat u zich voor beide evenementen aanmeldt.

Belangrijke informatie

Corona

In verband met het corona-virus kan ‘In de Houtzagerij’ maximaal 35 personen per evenement ontvangen. Uiteraard worden de nodige maatregelen genomen om bij wens afstand te kunnen houden.

Betalen

Via https://billetto.nl/e/bbq-en-wijnproeverij-t-b-v-maf-rutger-en-elseline-bakker-Tickets-465553 kunt u tickets voor het door u gewenste arrangement boeken en met iDeal betalen.

Mede mogelijk gemaakt door:

De locatie wordt ons ter beschikking gesteld door ‘In de Houtzagerij.’ De BBQ wordt u aangeboden door Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse. De met zorg geselecteerde wijnen worden mede mogelijk gemaakt door Wijnhandel van Ouwerkerk.

Kosten

De avond is kostendekkend en voornamelijk bedoeld om elkaar te ontmoeten. Mocht u extra willen bijdragen is dat uiteraard ook mogelijk. Geef dit dan aan bij het moment van betalen. U bent van harte welkom en we zien er naar uit u te ontmoeten!

Bram Verschoor, Philip Boerman, Geert van den Born, Carolien Nobel, Dorien Breen, Corstiaan Bossenbroek, Jonathan de Hek en William BoermanWil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.