Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Balans & Bezieling in je leven en werk met acupunctuur

event afgelopen

Balans & Bezieling in je leven en werk met acupunctuur

Vanaf 12,50 EUR

Locatie

Datum

22 Jun 2018 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Sessie door Rob van Eersel:

Balans en bezieling in leven & werk met acupunctuur
Deze sessie is gericht op het verkrijgen van een leven in balans en met bezieling. Rob maakt inzichtelijk wat balans vanuit een holistisch perspectief betekent en welke invloed jouw stressomgeving, geloofsovertuigingen, leefstijl, emoties en zingeving daarbij hebben. Tijdens de sessies delen we onze eigen ervaringen en bespreekt Rob op een interactieve wijze de technieken om de balans in je leven te krijgen, de stresstriggers te vermijden en je bezieling in leven en werk te (her)vinden. Ook komt jouw Ikigai aan bod.

Rob bespreekt ook de westerse- , oosterse- en natuurgeneeskundige- perspectieven en -filosofieën en therapieën.

Iedere les wordt afgesloten met ontspanning van ca. 15 minuten, waarbij (desgewenst) ook acupunctuur op anti-stresspunten wordt gegeven. Met deze sessies wordt je dus ondersteund bij hervinden van een nieuwe en gezonde balans, met rust en kalmte voor lichaam en geest. Je hebt het gevoel dat je in je flow zit met plezier en bezieling in je leven en werk.

Rob begeleidt de les op een no nonsens en inspirerende manier met humor, helderheid, ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen, en geeft handvatten voor:

 • Het verkrijgen van meer passie, zingeving en bezieling in het leven en werk,
 • preventie en herstel van chronische stress en van een burn-out,
 • het halen van meer voldoening uit het leven met innerlijke en intuïtieve ontwikkeling,
 • het krijgen van meer duidelijkheid over de volgende stap in de ontwikkeling of loopbaan,
 • het meer fit en vitaal voelen met een nieuwe gezonde leefstijl, en
 • bij het verkrijgen van meer vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Rob heeft als holistisch medicus en coach zijn praktijk VivaNovum, voor natuurgeneeskunde & acupunctuur, en persoonlijke & innerlijke ontwikkeling. Hij richt zich op het holistisch behandelen van de oorzaken en de klachten. De Oosterse geneeskunde noemt dit de behandeling van "de wortels en de takken".

Vanuit een integrale, holistische benadering is zijn ondersteuning gericht op het hervinden van een nieuwe en gezonde balans, behoud van energie, vitaliteit en het stimuleren van het zelf genezend vermogen. Rob heeft zich de afgelopen drie decennia verdiept in Oosterse filosofieën, zingeving, spiritualiteit en natuurgeneeskunde. Ook heeft hij in Engeland de opleiding tot “Coach van The Work volgens Byron Katie” gevolgd. Een prachtige en effectieve methode om dieper inzicht te krijgen in je eigen (belemmerende) geloofsovertuigingen.

Meer informatie op www.mirrorcentre.nl

Organisator

Locatie

Mirror Centre Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer