Balans & Bezieling in je leven en werk met acupunctuur

22 Jun 2018 19:00 - 21:00

Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

Sessie door Rob van Eersel:

Balans en bezieling in leven & werk met acupunctuur
Deze sessie is gericht op het verkrijgen van een leven in balans en met bezieling. Rob maakt inzichtelijk wat balans vanuit een holistisch perspectief betekent en welke invloed jouw stressomgeving, geloofsovertuigingen, leefstijl, emoties en zingeving daarbij hebben. Tijdens de sessies delen we onze eigen ervaringen en bespreekt Rob op een interactieve wijze de technieken om de balans in je leven te krijgen, de stresstriggers te vermijden en je bezieling in leven en werk te (her)vinden. Ook komt jouw Ikigai aan bod.

Rob bespreekt ook de westerse- , oosterse- en natuurgeneeskundige- perspectieven en -filosofieën en therapieën.

Iedere les wordt afgesloten met ontspanning van ca. 15 minuten, waarbij (desgewenst) ook acupunctuur op anti-stresspunten wordt gegeven. Met deze sessies wordt je dus ondersteund bij hervinden van een nieuwe en gezonde balans, met rust en kalmte voor lichaam en geest. Je hebt het gevoel dat je in je flow zit met plezier en bezieling in je leven en werk.

Rob begeleidt de les op een no nonsens en inspirerende manier met humor, helderheid, ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen, en geeft handvatten voor:

  • Het verkrijgen van meer passie, zingeving en bezieling in het leven en werk,
  • preventie en herstel van chronische stress en van een burn-out,
  • het halen van meer voldoening uit het leven met innerlijke en intuïtieve ontwikkeling,
  • het krijgen van meer duidelijkheid over de volgende stap in de ontwikkeling of loopbaan,
  • het meer fit en vitaal voelen met een nieuwe gezonde leefstijl, en
  • bij het verkrijgen van meer vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Rob heeft als holistisch medicus en coach zijn praktijk VivaNovum, voor natuurgeneeskunde & acupunctuur, en persoonlijke & innerlijke ontwikkeling. Hij richt zich op het holistisch behandelen van de oorzaken en de klachten. De Oosterse geneeskunde noemt dit de behandeling van "de wortels en de takken".

Vanuit een integrale, holistische benadering is zijn ondersteuning gericht op het hervinden van een nieuwe en gezonde balans, behoud van energie, vitaliteit en het stimuleren van het zelf genezend vermogen. Rob heeft zich de afgelopen drie decennia verdiept in Oosterse filosofieën, zingeving, spiritualiteit en natuurgeneeskunde. Ook heeft hij in Engeland de opleiding tot “Coach van The Work volgens Byron Katie” gevolgd. Een prachtige en effectieve methode om dieper inzicht te krijgen in je eigen (belemmerende) geloofsovertuigingen.

Meer informatie op www.mirrorcentre.nl

22 juni | Balans & Bezieling in je leven & werk

Niet Beschikbaar