Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Bailamos? con CJ Kizomba

event afgelopen

Bailamos? con CJ Kizomba

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

01 Jul 2018 14:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

🎋BAILAMOS? con CJ Kizomba🎋
Hét caribbean feestje van het zuiden!

Voor de eerste keer organiseert CJ Kizomba een geweldige dag met leerzame bootcamps👠 , dans-animaties voor jong en oud🐯, heel veel lekkere muziek🎶 en natuurlijk onder het genot van goed eten en tropische drankjes🍗🍹, BAILAMOS?.

Bailamos? is voor iedereen! Jong en oud. Ervaren en niet ervaren dansers. Geen dansers en dansers. Liefhebbers van eten en geen liefhebbers van eten. Kortom IEDEREEN is welkom!

OOK Al BENIEUWD NAAR ONZE ARTIESTEN EN INSTRUCTORS? 👀 Houd onze Facebookpagina in de gaten en zet jezelf aanwezig✔️. Tevens wanneer je aanwezig staat maak je kans op 2 GRATIS kaarten voor de gehele dag😱!

🔸14:00 uur- 16:00 uur 3 Bootcamps | Salsa, Bachata, Kizomba
🔸16:00 uur- 18:00 uur 2 Animaties | Afrohouse, Zumba
🔸18:00 uur- 22:00 uur 1 Social | Salsa,Bachata,Kizomba,Afrohouse,Urban,R&B
🔸14:30 uur - 21:45 uur BBQ🍗🌭🍢
🔸14:00 uur - 21:45 uur Tropicalbar 🍹

Early birds: OP=OP
Tickets: online. VVK bij de dansschool of online!

DOOR = MORE !

Locatie

Nicky's Dance Studio Nicky's Dance Studio, Prins Bernhardstraat 40, 6043 BH Roermond

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer