Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Back To The 80's and 90's in wijkcentrum de Kern in Hoogezand!

Evenement geannuleerd

Back To The 80's and 90's in wijkcentrum de Kern in Hoogezand!

Vanaf 7,50 EUR

Locatie

Datum

29 Sep 2018 20:00 - 30 Sep 2018 00:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Back To The 80s and 90s is een spetterend disco feest, een avond “los gaan” in een ongedwongen sfeer. Het is een feest waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid Je gaat uit in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, je danst op de beste en lekkerste muziek, gedraaid door Deejay Bernd Huizing.

Laat dat maar aan ons over! De disco muziek die de jaren 80 en 90 heeft voortgebracht is tijdloos. Een thema show die met disco spiegelbollen, echt glitterdecor en 80's en 90's accessoires helemaal afgestemd is op de unieke disco party sfeer van toen.

U en de andere gasten kunnen deze avond genieten van de heerlijke thema show: Back to the 80's and 90's. De basis voor een gezellige avond is onze super swingende disco diskjockey . De aantrekkingskracht van de optionele disco dansvloer is overweldigend. De kleuren, de motieven en de frequentie van de veranderingen kunnen naar uw wensen geregeld worden. Kortom, een groot disco thema feest van herinneringen van toen...


 • Voorverkoop: € 7,50 per ticket (verkrijgbaar aan de bar in wijkcentrum de Kern in Hoogezand.
 • Prijzen zijn excl. servicekosten (alleen bij online verkoop)

Heeft u vragen over dit evenement neem dan contact op via: 0598-592365.

Locatie

Wijkcentrum "De Kern" Wijkcentrum "De Kern", Rembrandtlaan 72a,, 9601XD Hoogezand

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer