Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Avondmarkt: Streetflavour

event afgelopen

Avondmarkt: Streetflavour

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

10 Jul 2015 17:00 - 11 Jul 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

-ENGLISH BELOW-

In het kader van het Zalando presents 10 Days Downtown programma van FashionWeek Nederland organiseren we een speciale editie van de Avondmarkt. Het vertrouwde Avondmarktconcept (eten, drinken, markt en dansen) combineren we met jonge ontwerpers die zich focussen op staatcultuur en -mode.

Street fashion dus - maar ook street food en street art. Daarnaast vindt er een te gekke fashion performance plaats van ontwerptalent Mirte van Wijngaarden.

Alles dus wat je van Roest en de Avondmarkt gewend bent: koud bier, de lekkerste muziek en een prachtige loods waarin het allemaal plaatsvindt - plús een stevige dosis street fashion.

En natuurlijk biertafels, want we moeten wel iets hebben om op te dansen.
-------------------------------------------------------------------------------
Line-up:

Afriek
Believe the Hype
BLACK Rabbit
Blazinbell
Flybird
FREE
We Are Inkognito
Lady Moustache
Massive Hout
Mirte van Wijngaarden
My-Oh-My
Suits For Dudes
tegenDRAADs
Venour
Toile de Chine
Skère Sjit
Brainy Days
Twee jongens
Overload studios
Art Release Amsterdam
By Ferial

Food:
Mercado Uno
Butchers Balls
Het Oesterwijf
Crave Food Bakery
En natuurlijk onze eigen Kubuskeuken

DJ's:
Camtrao
Mickster

-------------------------------------------------------------------------------
Muziek door: Camtrao en DJ Mickster!
DAY 8: Avondmarkt: Streetflavour

Multidisciplinary event where street flavours come together in fashion, music, food and art. With a live fashion performance by Mirte van Wijngaarden and many stands of upcoming and arrived fashion labels.

On Friday the 10th of July, Amsterdam Roest and FashionWeek Nederland organize an event devoted to colourful street fashion, urban culture and street wear. The base is to put young designers, who are focused on wearable street wear, in the spotlight. They translate fashion trends created on the streets to a special presentation on the industrial area of Roest, where Mirte van Wijngaarden will provide a live fashion performance. It is a multidisciplinary event where street fashion, street food, street art and beats from the streets meet in one warehouse.

Entry: free

Music by Camtrao en DJ Micksterprese

Locatie

Amsterdam Roest, Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer