Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Art Night: over design

event afgelopen

Art Night: over design

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

14 Nov 2018 20:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Art Night: #ArtDumayGoesDesign

Tijdens de Dutch Design Week zetten wij als bedrijf onze allereerste stappen in de designwereld. Maar na 20 jaar kunst kunnen wij ook nog heel veel leren over design. Daarom besloten we een paar echte kenners uit te nodigen. Niet bij ons op de koffie, maar bij ons op het podium.

Aart van Asseldonk

Aart van Asseldonk is inmiddels een bekende naam in de Eindhovense designwereld. Als moderne vakman combineert hij zijn unieke kijk op design met het ontwikkelen van hoogwaardige producten. Daarin zit altijd een hint naar het verleden, zoals bijvoorbeeld bij “Allegorie van het Zuiden”. Aart vertelt deze avond zijn verhaal.

Toon Lauwen

Als iemand ons iets kan leren over design dan is het Toon Lauwen. Hij schreef 14 boeken over dit onderwerp en publiceert zijn eigen designmagazine: WOTH. Daarnaast was hij als curator betrokken bij onder andere het Stedelijk Museum en MOTI. Van hem krijgen we een lesje Dutch Design.

Future More Studio

Het Future More Collective beleeft dit jaar hun debuutexpositie op de DDW samen met Art Dumay. Hoe kijken zij terug op hun allereerste expositie? En vooral: hoe kom je er uiteindelijk?

Organisator

Locatie

Cockeveld 4, 5672 AE Nuenen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer