Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Art Battle Amsterdam #4

event afgelopen

Art Battle Amsterdam #4

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

18 Feb 2018 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Art Battle Amsterdam is back in 2018! Join us for an amazing one night tournament that showcases the best in live painting. You move art and art moves you! Artists have only 20 minutes to take their canvases from blank to beautiful, the audience votes to pick the winner. Want to apply to paint in an upcoming event? We're always looking for more talented artists who are up for the challenge! Apply online now at www.artbattle.com/register/See you there!TICKETS - Online ticket: € 10,00 | € Door sale: € 15,00WHAT IS ART BATTLE?
Art Battle is live competitive painting. Painters create the best work they can in 20 minutes. As they work, patrons move around the easels, closely watching the creative process. The medium is acrylic paint and the tools allowed are brushes, palette knives or any non-mechanical implements. At the end of the round, the audience votes democratically for their favourite painting and bids in silent auction to take the work home. Art Battle happens in cities worldwide, check artbattle.com for local listings!WAT IS ARTBATTLE?
Art Battle is een live, competitieve schildersavond. Schilders creëren het beste wat ze kunnen binnen de 20 minuten tijd. Terwijl zij de schilderijen vormgeven, loopt het publiek rond en ziet het proces van dichtbij. Dat allemaal onder het genot van een drankje en muziek van een live DJ. Qua materiaal voorziet Art Battle de schilders van acrylverf en een doek, de artiest mag kwasten, paletmessen en andere niet-mechanische instrumenten meenemen. Aan het einde van de ronde kiest het publiek democratisch de favoriet, ook wordt er ondertussen op de schilderijen geboden in een stille veiling. Het is een bijzondere kans, Art Battle geeft vernieuwende artiesten een podium en de mogelijkheid om écht door te breken. Als publiek krijg je de mogelijkheid om naar huis te gaan met je favoriete (unieke!) schilderij. Art Battle wordt al in meer dan 50 steden over de hele wereld georganiseerd, kijk op www.artbattle.com voor informatie en geef je op als artiest voor de Art Battle in Amsterdam!Supported by Sweet Bob Amsterdam

Organisator

Art Battle Amsterdam Organiser.

Locatie

Pllek, Tt. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer