Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

ANTI FASHION PARTY #18 URBANIA ELEGANZA

event afgelopen

ANTI FASHION PARTY #18 URBANIA ELEGANZA

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

10 Jul 2015 23:00 - 11 Jul 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

ANTI FASHION PARTY
URBANIA ELEGANZA #18

Line up:

2CV
WANNABEASTAR
Fashionpack Dj Hart & Dj Kosters
Mr Koot & Mrs Koot
Volumetric
Monsieur Plastique

Het is weer zover! De zomer breekt door en Amsterdam Fashion Week staat weer voor de deur. Terwijl de meisjes korte rokjes met vrolijke hakjes aantrekken en de jongens hun teenslippers uit het stof halen, bereid Anti Fashion Party zich voor op een smashing Anti Fashion Party #18!

Super designer Bas Kosters en super Dj Wannabe A Star, hebben dit pareltje van de mode feestjes alweer 9 jaar geleden bedacht. Op 10 juli is het eindelijk weer zover. Club NYX wordt omgetoverd in een Urbania Eleganza!

Onlangs heeft Anti Fashion Party de Pandora foyer in Tivoli tijdens het 12,5 jaar bestaan van RAUW in stijl opgekleurd. Naast een mega dikke dj line-up, ontbraken de Anti Fashion Party supersterren natuurlijk ook niet! Snorella aan de tafelzuren, een warm onthaal bij de entree, mooi aankleden en los!!! Gelukkig hebben we de foto’s nog.

In Amsterdam doen we natuurlijk niet onder voor Utrecht. Het complete circus zal dan ook weer volledig worden opgetuigd. Zoals je van Anti Fashion Party gewend bent, uiteraard weer een super dolle line-up!

Wannabe A Star laat zich voor de gelegenheid volledig stylen met de allernieuwste accessoires van Bever Sport! We zijn benieuwd hoe elegant ze dit fashionable zal afdragen in de nacht.

2CV is dit keer alleen maar 1CV is niet minder elegant! We gooien zijn bouwvakkers decolleté gewoon vol met confetti!

FashionPack zal ook heerlijk stralen, want ze worden gesponsord door de nieuwe zomer collectie van Zalando!

Mr. & Mrs. Koot behangen de tweede zaal en zichzelf met Ranzijn shopping bags. Ze maken er een camping disco van met Urbania tracks op volle toeren! Wowzerssssss!

Monsieur Plastique doet niet aan kleding, maar heeft stiekem flink gescoord na het RAUW feestje bij de vuilnis. Een paar versleten Ugly’s! Top!

Volumetric doet een dansje op de Adislette. Wat een hit!

Dus laat je horizontaal, verticaal en muzikaal lekker verwennen op 10 juli in Club NYX, want het is tenslotte Amsterdam Fashion Week en dat moet je toch fashionable vieren!!!!

Dresscode: breezersletje, campingganger, almere buiten, duolook en bever sport.

Locatie

Club NYX, Reguliersdwarsstraat 42, 1017 BM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer