Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

ANTENNE w/ SLEEPARCHIVE (DE), PEV & KOWTON (UK), TOM LIEM, DJ+, PIRO

event afgelopen

ANTENNE w/ SLEEPARCHIVE (DE), PEV & KOWTON (UK), TOM LIEM, DJ+, PIRO

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

26 Jun 2015 23:00 - 27 Jun 2015 07:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Line up

¥ Sleeparchive (Tresor, Sleeparchive, DE)
https://soundcloud.com/sleeparchive-official

¥ Peverelist & Kowton (Livity Sound, Punch Drunk, Whities, UK)
https://soundcloud.com/livity-sound
https://soundcloud.com/peverelist
https://soundcloud.com/kowton

¥ Tom Liem (ESHU, Breakfast Club)
https://soundcloud.com/tomliem

¥ Djplus (Antenne, HOAX)
https://soundcloud.com/paulusplus

¥ Piro (Antenne, Broke)
https://soundcloud.com/piro

——

¥ Visual installation by Naïvi
http://www.naivi.nl/
https://youtu.be/F6yyDC6XF10

——

Op vrijdag 26 juni vind de allereerste editie van Antenne plaats. Antenne staat voor diepe (dubby) basslijnen, rollende percussie & knallende drums; een rauwe volle sound die kan putten uit techno, electro, stevige house en bass. Doorlopende ritmes maar nooit enkel 4x4.

——

Tickets

EARLY BIRD: €10,00
VVK: €12,50
DEUR: €15,00

www.radionamsterdam.nl

——

Route

OV
RADION is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Pak metro 50, halte Henk Sneevlietweg, dan is het nog 5 minuten lopen. Tram 2, stadsbus 18 en de nachtbus 358 stoppen voor de deur.

FIETS
Met de fiets ben je ongeveer 15 minuten onderweg vanuit het centrum. 5 minuten vanaf het einde van het Vondelpark en 3 minuten vanaf Lelylaan.

AUTO
Tijdens evenementen kan er gratis gebruik worden gemaakt van de grote parkeerplaats.

Organisator

Locatie

RADION Amsterdam, Louwesweg 1, 1066 EA Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer