Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Andreas Müller - Samsara inspireert

event afgelopen

Andreas Müller - Samsara inspireert

Vanaf 17,50 EUR

Locatie

Datum

13 Okt 2022 19:30 - 21:00

Beschrijving

Nederlands hieronder


ENGLISH:

Evening deepening ourselves in non-duality with Andreas Müller in the centre of Amsterdam.

Room open: 7.15 PM
Start meeting: 7.30 PM
End: 9.00 PM

Two ticket types:
Meeting only: € 17,50
Meeting & signed copy of the book € 32,50
Price book € 23,90
Tickets can be bought through Billetto until 24 hours before the event. And at the event itself, with pin-payment.

We will hold the meeting on Herengracht 341, in the Ambassade Hotel, on the first floor in the Wolvekamp Lounge.Bijeenkomst met Andreas Müller (voertaal Engels)

Wees welkom voor een mooie bijeenkomst met Andreas Müller, door vraag en antwoord verdiepen we ons in non-dualiteit. 
Tevens de lancering van zijn nieuwe boek: Alles is Zijn.


Inloop vanaf 19.15 uur
Start bijeenkomst: 19.30 uur
Einde 21.00 uur

Twee soorten tickets:
Alleen bijeenkomst: € 17,50
Bijeenkomst & een gesigneerd boek: € 32,50 
Prijs boek € 22,90, paperback
Kaartjes kunnen via Billetto gekocht worden tot 24 uur voor het event. Of met pin worden gekocht op het evenement zelf. 


Locatie:
We houden de avond op Herengracht 341, in het Ambassade Hotel, op de eerste etage in de Wolvekamp Lounge. 


Boek: Alles is Zijn Non-dualiteit: vragen en antwoorden (Oorspronkelijke titel You will never be free)
Dit is Andreas Müller's eerste boek in het Nederlands taalgebied.

In zijn lezingen wijst Andreas Müller op de natuurlijke realiteit, die niet ‘iets’ is. Niets kan worden bereikt, niets is verloren. Niets hoeft ontdekt worden omdat niets verborgen is.
Andreas werd in 1979 geboren in Ludwigsburg in het Zuiden van Duitsland. Na een spirituele zoektocht ontmoette hij Tony Parson in 2009. 'In eerste instantie was ik geschokt. Hoewel ik al veel ervaren en geweten had, was dit iets nieuws en onverwachts. Plotseling hoorde ik zonder reden wat Tony zei, en spoedig viel het niet te ontkennen: er is niet iemand.’


Over het boek Alles is Zijn:

Radicaal non-duaal Inzicht, waar je niet omheen kunt.

Er is niet een individu die doet, noch een individu die ervaart. Er is geen realiteit om te scheppen of te beïnvloeden, en er is ook geen echte gebeurtenis om waar te nemen. Die hele indruk van afgescheiden zijn is een illusie. Deze hele structuur afscheiden te zijn, van het hebben van een autonoom bestaan dat kan eindigen, is deel van de droom. Er bestaat niet zoiets.
De idee dat er één bepaald standpunt is dat bevrediging schenkt, is slechts een deel van de droom, of het nu gaat om de waarnemer, om wie er wat doet, of iets anders. En toch: actie vindt plaats, scheppen gebeurt (schijnbaar) en niet-doen gebeurt evenzeer. Het gebeurt allemaal schijnbaar, het leidt natuurlijk nergens naar, toch is het al heel en compleet. Er is niet een individu die iets schept of waarneemt om vrij te worden. ‘Zijn’ is al vrij. Leven is vrij om te verschijnen als wat dan ook en alles wat verschijnt is het ‘al’. Uiteindelijk gebeurt er niets. Uiteindelijk verandert er niets en niets hoeft te veranderen.


Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Locatie

Ambassade Hotel - Amsterdam, Herengracht 341, 1016 AZ Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.