Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

AMSTERDAM YARD SALE 13-06-2015

event afgelopen

AMSTERDAM YARD SALE 13-06-2015

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

13 Jun 2015 09:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

AYS ♥ Jan Eef!

Kom zaterdag 13 juni naar AMSTERDAM YARD SALE:

Meer dan 170 kramen met o.a.:
★ Tweedehands ★ Vintage ★ Retro ★ Upcycle ★ Lokale producten en delicatessen ★

Naast koopjes scoren en lekker eten en drinken kun je je laten schminken, een kijkje nemen in een dierenambulance en je huisdier laten chippen!
Voor slechts €15 wordt jouw hond of kat gechipt en geregistreerd. Hiermee steun je Stichting Centrale Dierenambulance Amsterdam.
De gehele dag, ook na de markt, kan er geborreld, gegeten en gedoneerd worden bij Radijs, Bar Baarsch, Frits en Cafe Zurich.

Let op!: Laat geen dieren in de auto achter en breng de poezels eerst even naar huis voordat je over de markt gaat struinen ;)

Alle kramen zijn gereserveerd :) Op de hoogte blijven van volgende events? Like AMSTERDAM YARD SALE en meld je aan voor de nieuwsbrief op www.amsterdamyardsale.nl

Locatie

Jan Evertsenstraat, Jan Evertsenstraat, 1057 BM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer