Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Améézing Kerstpakket

event afgelopen

Améézing Kerstpakket

Vanaf 20,18 EUR

Locatie

Datum

18 Dec 2018 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op dinsdag 18 december is er Améézing kerstpakket. De kerstborrel voor de freelancer, ZZP’ers en heeel kleine bedrijven. 

Een ticket geeft je recht op:

Een lekker drankje bij aankomst, een bitterballetje erbij en als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl: een kerstpakket van weleer! Lekkere blikjes ragout, saaie soepstengels, mierzoete kersen op sap - het kerstpakket van vroeger is terug. Allemaal spullen die je eigenlijk niet wilt, maar mooi wel mee naar huis krijgt.

DJ BvG draait de lekkerste (kerst)hits, alles op verzoek. 

De gezelligste kerstborrel van het jaar. Dus kom gezellig borrelen. Ook kleine bedrijven en eenmanszaken verdienen tenslotte een gezellige middag om te vieren wat een fantastisch jaar ze achter de rug hebben.

Dresscode: 
Foute (kerst)outfits, galajurken, sneakers, sneeuwpakken --> zoals je zelf wil.

Kosten: 
€20,18 excl. BTW.

Na de borrel kan er bij ZadE gedineerd worden. Dit moet echter van tevoren geboekt worden via info@zandfoort.nl. Reserveringen op de dag zelf kunnen niet worden voorzien.

Organisator

De essentie van uw wens laten zien en voelen zodat het helemaal uw evenement is, dat is de kracht van iaMeventz!

Locatie

Zandfoort Aan De Eem Zandfoort Aan De Eem, Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer