Alexander Zöllner - Samsara inspireert online event

11 Okt 2021 20:00 - 21:30
Tickets 10,00 EUR
Tickets 10,00 EUR

Online evenement non-dualiteit met Alexander Zöllner

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Alexander Zöllner (Den Haag, 1950) is spiritueel leraar en oprichter van Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling.

Langdurige training op het gebied van psychologie – Psychosynthese en Zijnsgeoriënteerde Bewustzijnstraining – en spiritualiteit – Advaita Vedanta en Tibetaans boeddhisme – liggen aan de basis van zijn opleidingen en retraites. Die kenmerken zich door de integratie van de non-duale visie en psychologisch zelfinzicht. Alexander schreef eerder het Handboek Non-duale Coaching en Therapie en Mindbleeps – schetsen in non-dualiteit. Voor informatie over activiteiten zie de website: www.artoflife.nu.

Op dit evenement komt zijn nieuwe boek 'Moeiteloos geluk' uitgebreid aan bod.
Zijn eerdere boek was geschreven voor coaches en therapeuten: 'Handboek non-duale coaching en therapie'. 

Je kunt dit evenement bijwonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Het evenement duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe manier van samenkomen met Alexander Zöllner, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info. 

N.B. Kaartverkoop sluit op maandag 11 oktober om 17.00 uur.

Hartelijke groet,

Team Samsara
events@samsarabooks.com

Deelnemers

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.