skip to main content

AirXtreme helicopter funjumping

Foto door Kamil Pietrzak @ Unsplash

AirXtreme helicopter funjumping

Vanaf 100,00 EUR

Locatie

Datum

22 Jun 2024 10:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Stap deze zomer uit je comfortzone en ervaar de ultieme adrenalinekick met AirXtreme helicopter funjumping! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring georganiseerd door AirXtreme en gefaciliteerd door Skydive Hoogeveen.

🚁 Event Details:

📅 Datum: 22 juni 2024

🕙 Tijd: 10:00 uur

📍 Locatie: Skydive Hoogeveen

💰 Ticketprijs: Vanaf 100,00 EUR

Wat te verwachten:

9.000ft & 15.000ft

- Een adembenemend uitzicht vanuit de helikopter terwijl je naar de juiste springlocatie vliegt DZ Echten of vliegveld Hoogeveen.

- Een spannende skydive-ervaring die je hart sneller zal doen kloppen.

- Professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat je op een veilige en plezierige manier kunt springen.

Mis deze kans niet om een unieke en opwindende skydive-ervaring op te doen. Koop nu je tickets en maak je klaar om letterlijk naar nieuwe hoogten te stijgen!

Organisator

Organizing Xtreme airsports

Skydive airshows

Hot air balloon specials

Locatie

Skydive Hoogeveen, Plesmanstraat 14, 7903 BE Hoogeveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer