Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

AI Machines taking over - Haal je tickets nu gratis

event afgelopen

AI Machines taking over - Haal je tickets nu gratis

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

20 Jun 2018 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op woensdag middag 20 juni organiseren we een Innovatiedag rondom Artificial Intelligence (AI) of ook wel genoemd: Machine Learning. AI is eigenwijs en disruptive. Om jou ermee vertrouwd te laten raken, maken we deze middag AI op praktische wijze bereikbaar.

Aanvang: 14.00 uur (binnenkomst vanaf 13.30 uur)

Locatie: HPE Headquarters, Startbaan 16, Amstelveen

Kosten: Gratis

Het event start met Innovation Talks van CTO Hewlett Packard Enterprise Clemens Esser. In een dynamische presentatie toont hij hoe de opkomst van AI en slimme datacenters leiden tot structurele veranderingen in ons dagelijkse leven. Machine learning kan levens gaan redden in de toekomst en ons ontlasten van routine matige handelingen. Tijdens onze Innovation Labs kan je meedoen, ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan de makers en gebruikers. In de user-cases experimenteer je mee en ervaar je hoe technologie ervaringen van mensen kan verrijken.

Voor alle bezoekers van Innovation Village overhandigen wij jou graag een Dopper fles als bedankt voor jullie deelname.

Organisator

Locatie

Startbaan 16 Startbaan 16, Startbaan 16, 1185 Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer