After Six x Spido Exclusive

event afgelopen

After Six x Spido Exclusive

Tickets vanaf 35,00 EUR

Locatie

Datum

12 Aug 2022 19:00 - 13 Aug 2022 01:00

Beschrijving

Op Vrijdag 12 Augustus zijn we weer terug met een After Six Cruise Exclusive en varen we samen met jullie de horizon tegemoet! 

Dit wordt een avond vol met goed muziek, mooie volwassen mensen en vooral een onbetaalbare belevenis! 


R&B, Soul, HipHop, Amapiano en Afro Beats zullen gedurende deze rondvarende de boventoon voeren onder het genot van lekkere drank en hapjes...


Dresscode: Classy Fly Summer, Nette  sneakers zijn toegestaan. Te sporty outfits of schoenen, standaard t-shirts of kledingstukken met te grote belettering zijn NIET toegestaan. Houd het fris en classy!BOOT VERTREKT OM 21:00 UUR STIPT‼️  

Locatie

Koninklijke Spido Koninklijke Spido, Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.