Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

AFRO YOGA

event afgelopen

AFRO YOGA

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

06 Dec 2015 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

AARDS, ENERGIEK, RITMISCH & ONTSPANNEN

Adem, beweeg en swing je lichaam op lekkere muziek en ontdek de extra mogelijkheden in de yogaposities. Voel de vibes van Afrikaanse muziek en werk aan je ademhaling, kracht en flexibliteit. Met een knipoog naar de dans en yoga geven Alice Neuteboom en Simone Heijloo jullie een avond volop plezier! Geniet en kom los van die mat! ;)
De workshop Afro-yoga is een mix van de ritmische aardse bewegingen uit de Afrikaanse dans en meditatieve yogaseries en er wordt heerlijk gedanst. Wij sluiten de avond af met mantrazingen met een Afrikaanse twist.

!MET LIVE MUZIEK VAN KHADIM SAMB!

SIMONE HEIJLOO is danseres, dansdocent en beweginsgcoach. Ze volgde haar dansopleidingen in Afrikaanse Moderne en traditionele dans bij l'Ecole des Sables, Senegal en l'Ecole de Danse Irène Tassembédo (EDIT), Burkina Faso, Afrika. In Amsterdam en omgeving geeft Simone les in Afrikaanse Moderne dans.
WWW.SIMONEHEIJLOO.NL

ALICE NEUTEBOOM is eigenaar van Yoga Nieuw-West en gespecialiseerd in yin yoga en vinyasa flow yoga en geeft les aan jong en oud.
WWW.YOGA-NIEUWWEST.NL

Simone en Alice hebben samen een studio voor dans, yoga & mindfulness in broedplaats HW10 te Amsterdam.

PRIJS: 32 euro
TIJD:19.00 - 21.00 uur
LOCATIE: Pllek
AANMELDEN: YOGANIEUWWEST@GMAIL.COM
WWW.YOGA-NIEUWWEST.NL

Organisator

Locatie

pllek, TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer