Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

ADE: Klassiek in de Loods

event afgelopen

ADE: Klassiek in de Loods

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

17 Okt 2015 21:00 - 18 Okt 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Als je je oren een relaxte start van een wilde nacht ADE wilt geven neem dan een kijkje bij Amsterdam Roest voor het beroemde klassieke stuk Canto Ostinato. Dit is echter niet je standaard klassieke concert. De loods van Amsterdam Roest is namelijk ingericht met extreem relaxte ligplekken om het concert geheel in horizontale modus te aanschouwen. Dus strek je lekker uit, geniet van je matras, rol er nog eentje en begin volledig opgeladen aan je ADE nacht.

Ivo Janssen zal het klassieke stuk Canto Ostinato op piano spelen, DJ Fant neemt plaats achter de draaitafels om voor en na het concert een set te spelen waarin klassieke muziek en minimal elkaar weten te vinden.

Voorverkoop:
Zit plaatsen: €16,- (ex. servicekosten)
Lig plaatsen: €20,- (ex. servicekosten)
(vergeet je luchtbed niet!, we hebben een opblaas service)


To give your ears a smooth start of your night full of electronic dance music take a peek at Amsterdam Roest for the renowned Canto Ostinato concert. This will not be your average classical concert though. The warehouse of Amsterdam Roest is fully equipped with soft furniture to experience the full show in a horizontal modus. Sit back, enjoy your matrass, roll up and start your ADE night fully charged.

Ivo Janssen will be playing the Canto Ostinato on piano, DJ Fant will host the decks before and after the concert with an experiment where classical music meets minimal music.

Pre sale:
Seats: €16,- (ex. service charge)
Lie down: €20,- (ex. service charge)
(Don't forget your air-matress, we have an inflate-service)

Organisator

Locatie

Amsterdam Roest, Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer