Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Acquisitie zonder buikpijn voor ZZP’ers

event afgelopen

Acquisitie zonder buikpijn voor ZZP’ers

Vanaf 399,00 EUR

Locatie

Datum

07 Jun 2018 09:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Workshop: Acquisitie zonder buikpijn voor ZZP’ers

Jij? Je bent een kei op jouw vakgebied. Dat is het probleem niet. Echter zodra je het woord acquisitie hoort… Je maag draait om, je besluit toch maar eerst die ene map van vier jaar oud op te schonen voor je gaat bellen. En netwerken, dat is niets voor jou joh! Tja, bescheidenheid siert de mens. Of deze eigenschap jouw bedrijf veel klanten oplevert…

Herken je dit?

 • Als je gaat netwerken, zoek je bekende gezichten om bij aan te sluiten. No way dat je zomaar een gesprek met een wildvreemde aanknoopt. Dat vind je zo opdringerig.
 • Op je to-do-list staat al een tijdje een telefonische opvolging van een contact. Je staat zelf versteld van het aantal excuses dat je steeds verzint om tóch maar eerst iets anders te doen.
 • Je durft best iemand zomaar op te bellen. Je hebt alleen geen idee hoe je zo’n gesprek een zinvolle wending geeft. Dus doe je het maar niet.
 • Als iemand vol belangstelling aan je vraagt wat jij doet, stamel en stotter je en denk je als je thuis bent: dát had ik moeten zeggen.
 • Als je voor een groep de kans krijgt te pitchen, sta je vriendelijk jouw beurt af aan iemand anders. Niemand luistert er toch naar zo’n pitch.

Ik geloof met hart en ziel dat klantBELnadering anders kan en anders moet. En dat begint bij jou; met een andere mindset.
Koud bellen kan zoveel makkelijker, effectiever en vooral véél leuker. Dat leer je niet alleen in deze workshop, dat laat ik je vooral ook zien!

Voor wie is deze workshop
Deze workshop is exclusief voor ZZP’ers die zich willen bekwamen in (telefonische) acquisitie.
Die antwoord zoeken op de vraag hoe je met meer vertrouwen meer rendement uit je acquisitie haalt. En antwoorden op de vragen:

 • Hoe verzamel jij mensen om je heen die jou verder helpen met wat dan ook.
 • Hoe creëer je met minder energie méér ingangen?
 • Op welke manier verander je de gevreesde “NEE” naar dé gewenste “JA”?
 • Hoe blijf je positief na een (telefonische) afwijzing?

Van BELeving naar beweging
Lukt het jou niet de gewenste resultaten te BELhalen? Sta je open voor een andere aanpak?
Is het tijd om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten?

Dit leer je tijdens de interactieve workshop

 • Hoe je in contact komt met beslissers.
 • Hoe je authentiek belt zonder script.
 • Hoe je een verhaallijn opbouwt waarin je lead centraal staat.
 • Hoe je een relatie opbouwt en onderhoudt.

Waar en wanneer?
Donderdag 7 juni van 9.00 tot ongeveer 16.00
Hotel Breda Princeville, Princenhagelaan 5 te Breda.

Jouw investering
De investering voor deze training bedraagt € 399,- inclusief 21% btw. Dat is inclusief een smakelijke lunch, koffie en thee. Bovendien ontvang je ter voorbereiding een opdracht, waarbij we kijken naar je profilering en positionering. Laat je verrassen en geniet van een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten en ontdek hoe je hartverwarmend koud belt.

Na afloop van de workshop

 • Weet je jouw verkoopkansen te vergroten door met de juiste persoon in contact te komen.
 • Zet je jouw klant of lead centraal, zodat deze een onuitwisbare indruk overhoudt aan jullie gesprek. Daarmee heb jij een nieuwe ambassadeur voor jouw bedrijf.
 • Vergroot je met gemak jouw netwerk en daarmee je kansen om leads te genereren.
 • Ken je het geheim om een NEE om te buigen naar een MISSCHIEN of nog beter een JA.
 • Is acquisitie een prettig en vanzelfsprekend onderdeel van jouw ondernemersactiviteiten.

Beschikbare plaatsen

Persoonlijk aandacht vind ik belangrijk. Daarom zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar.
Naar verwachting is dit de enige workshop op basis van open inschrijving voor ZZP’ers in 2018. Mis je plek dus niet!

De kleine lettertjes

 • Je aanmelding is definitief, nadat de betaling is ontvangen.
 • Op gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
 • Het is wel toegestaan het ticket door te verkopen aan derden; je dient deze (naams)wijziging door te geven aan de organisator.

Organisator

Locatie

Van der Valk Hotel Princeville Van der Valk Hotel Princeville, Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer