Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

A Goddess Adventure Ibiza

event afgelopen

A Goddess Adventure Ibiza

Vanaf 1.110,00 EUR

Locatie

Datum

01 Okt 2022 18:00 - 07 Okt 2022 20:00

Beschrijving

A Goddess Adventure

Retreat Ibiza.

Heb jij zin om met een groep like minded vrouwen de tijd te nemen om tot jezelf te komen? Ooit de roep gevoeld van het Magische eiland IBIZA en haar relaxte vibe? Ga je mee?  Met deze retreat gaan we niet alleen ontzettend genieten van alles wat het eiland te bieden heeft, met dit avontuur ontdekken we haar magie en ook die van onszelf.
En van ons samen. Want niets is zo helend dan te ervaren dat, wanneer vrouwen met elkaar verbinden, er zoveel kracht en levensenergie gaat stromen. 


Sommigen zeggen dat IBIZA op Rozenkwarts is gebouwd. Het eiland heeft een bijzondere vibe die je leven een helende wending en positieve flow geeft. Dit kun je alleen ervaren door er te zijn. Al jaren vertrouwd op het eiland laat ik je graag de mooiste plaatsen en Ibiza community ervaren. Omdat het mij zoveel heling heeft gebracht wil ik jou dat nu ook laten ervaren.

Samen gaan we een goddelijk avontuur aan. Zodat je je weer opgeladen voelt, vervuld en verbonden met je ware zelf. Dicht bij jou puurheid en essentie: De Godin die je in werkelijkheid bent.


Blokkades worden opgelost en diepe heling ontvangen. Jou transformatie naar innerlijke kracht en geluk wordt aangewakkerd. Je vrouwenenergie stroomt. En dat alles terwijl we als sisters heel veel plezier beleven.

Wat kun je verwachten? Onderandere:

1. In stilte een pelgrimstocht naar de tempelgrot van de godin Tanith, gevolgd door stemexpressie op deze historische locatie.

2. Onszelf geven we een reiniging met kleimaskers uit de rotswand van een bijzonder strandje. Hier maken we ons eigen godinnen-beeld.

3. Ademwerk met Rebecca Hummingbird op een geheime locatie: een grot met uitzicht op het magische eiland Es Vedera. Waarna we krachtstenen maken op het strand.

4. Op een zachte manier Laat Buzz Lampbert ons ontdekken hoe we met tantra onszelf nog beter leren kennen. Sensualiteit en zelfliefde brengen ons terug bij onze godinnen kracht.

5. Heerluck biologisch eten en een lekker bed in een sfeervolle Ibiza Finca met een prachtige tuin. 


Vrijheid in delen en ervaren.


We zijn sisters, we maken dit retreat een succes door ieders unieke input. 

- Kampvuurverhalen, godinnenlezingen, creativiteit

- (yoni)yoga, muziek, zang en dance.

- Picknick en kampvuur op ons eigen privestrand. 

- Womb-healing, flower-blessing, meditatie.

- Bezoek authentieke Hippiemarkt Las Dalias.

- Godinnen fotoshoot.

- De beste loungebarretjes, de mooiste natuur en plekjes die alleen de lokale bevolking kent.

- Vrije tijd, Ruimte voor jouw inbreng en co-creatie.

Je persoonlijke ont-wikkeling voeden terwijl je geniet van de zon en de helende IBIZA-vibratie. 7 dagen verbinding en pret tijdens een goddelijke vakantie. 

Omdat een veilige ruimte is onze prioriteit is wordt deze retraite begeleid door ervaren coaches.

Rebecca Hummingbird; ademwerk coach

Buzz Lampbert; tantra trainer en coach

Miranda Tamminga; empowerment coach

Inclusief:

- slaapplek (mogelijk gedeeld)

- 3 maaltijden per dag, fruit, (koffie) en thee

- weekprogramma workshops en begeleiding

Exclusief:

- 1x uit eten.

- eigen uitgaven, souvenir, terrasje.

- vliegticket (tussen de 150 en 250 euro retour).

Deze retreat is meer dan een investering in jezelf het is een traktatie. 

Verzeker jouw plaats via de blauwe 'ticket' button. Je ontvangt een brief met het volledige programma, alle ins en outs en ons telefoonnummer voor eventuele vragen. 

Er is plaats voor maximaal 13 vrouwen. Verzeker jezelf van je plek door vast de eerste aanbetaling te doen.

Data: 1 tot 7 oktober. 

Vragen? Bel me meteen! 06-28686595 (Miranda)

Organisator

Met de Wilde Wiven communitie co-creeeren, voeden en stimuleren we ons eigen en elkaars ontwikkeling, talent en vrouwen-kracht. Bij de Wilde Wiven is ieder gelijkwaardig en staan we open om te delen en te ontvangen. Door de activiteiten die we organiseren ont-moeten we de verbinding tussen ons vrouwen. Met een traan een lach, met speelsheid en sensualiteit komen we dicht bij onze vrouwenkracht. We ervaren wat 'Sisterhood' betekent en worden ons bewust van ons 'zelf' als onderdeel van een OER oude tribe. 

In abstracte/ spirituele zin gaan 'Wilde Wiven'  over het ontdekken en verenigen van de mannelijke en vrouwelijke principes.

Locatie

Casa Solara, Deseminado P13, 07840 Santa Eularia

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.