A Goddess Adventure Ibiza

A Goddess Adventure Ibiza

Locatie

Datum

17 Sep 2022 18:00 - 22 Sep 2022 20:00

Beschrijving

A Goddess Adventure

Retreat Ibiza.

Heb jij ook zo'n zin om met een groep vriendinnen op vakantie? Ooit de roep gevoeld van het Magische eiland IBIZA en haar relaxte vibe? Ga je mee?  Met deze retreat gaan we niet alleen ontzettend lekker genieten van alles wat het eiland te bieden heeft, met dit avontuur ontdekken we haar magie en ook die van onszelf.
En van ons samen. Want niets is zo helend dan te ervaren dat, wanneer vrouwen met elkaar verbinden, er zoveel kracht en levensenergie gaat stromen. Ze zeggen wel eens dat IBIZA op Rozenkwarts is gebouwd, wist je dat? 

Samen met gelijkgestemde vrouwen gaan we een goddelijk avontuur aan. Na deze week voel je je opgeladen, vervuld en verbonden met je ware zelf. Dicht bij jou puurheid en essentie: De Godin die je in werkelijkheid bent.

Deze week staat in het teken van de vrouwelijke energie. Blokkades worden opgelost en diepe heling ontvangen. Jou transformatie naar innerlijke kracht en geluk wordt aangewakkerd. Je vrouwenenergie stroomt. En dat alles terwijl we samen heel veel plezier beleven.

Wat kun je verwachten? Onderandere:

1. Laat wat je niet meer dient in het verleden met een pelgrimstocht naar de oude tempelgrot van de godin Tanith, gevolgd door stemexpressie.

2. Land in het hier en nu.  Onszelf geven we een reiniging met kleimaskers op het strand van Aguas Blancas. Hier maken we ons eigen godinnen-beeld.

3. Dwars door je blokkades met ademwerk op een geheime locatie, een grot met uitzicht op de magische Es Vedera.

4. Vrijheid in dans, delen en ervaren.

5. Keer terug naar je godinnen kracht en ontdek op een laagdrempelige manier wat tantra daarbij kan bieden.Verder:

- Kampvuurverhalen, godinnenlezingen, creativiteit

- (yoni)yoga, muziek, zang en dance.

- De beste loungebarretjes, de mooiste natuur en plekjes die alleen de lokale bevolking kent.

- Picknick en kampvuur op ons eigen privestrand. 

- Womb-healing, flower-blessing, meditatie.

- Bezoek authentieke Hippiemarkt Las Dalias.

- Godinnen fotoshoot.

- Heerluck biologisch eten en een goed bed in een sfeervolle Ibiza Finca.

- Vrije tijd, Ruimte voor jouw inbreng en co-creatie.

Samen met gelijkgestemde vrouwen je persoonlijke ont-wikkeling voeden terwijl je geniet van de zon en de IBIZA-vibe. 7 dagen verbinding en pret tijdens een goddelijke vakantie. 

Omdat een veilige ruimte is onze prioriteit is wordt deze retraite begeleid door ervaren coaches.

Rebecca Hummingbird; ademwerk coach

Buzz Lampbert; tantra trainer en coach

Miranda Tamminga; female empowerment coach

Inclusief:

- slaapplek (mogelijk gedeeld)

- 3 maaltijden per dag, fruit, (koffie) en thee

- weekprogramma workshops en begeleiding (o.a. sensualiteit en zelfliefde, ademwerk, collage, klei jou godin, stemexpressie)

Exclusief:

- 1x uit eten.

- eigen uitgaven, souvenir, terrasje.

- vliegticket (tussen de 150 en 250 euro retour).

- vervoer op het eiland.

Deze retreat is meer dan een investering in jezelf het is een traktatie.

Verzeker jouw plaats door het eerste deel van de 'ticket' te betalen via de blauwe button. Je ontvangt een brief met het volledige programma, alle ins en outs en ons telefoonnummer voor eventuele vragen. Het tweede deel van het 'ticket' kun je op een later tijdstip betalen echter voorafgaand aan vertrek. 

Er is plek voor maximaal 13 vrouwen. Verzeker jezelf van je plek door vast de eerste aanbetaling te doen.

Data: 10 tot 16 september. Extra overnachting mogelijk voor sister-tarief.

Vragen? bel: 06-28686595 (Miranda)Organisator

De Wilde Wiven communitie staat open voor alle vrouwen. We co-creeeren, voeden en stimuleren ons eigen en elkaars ontwikkeling, talent en vrouwen-kracht. Bij de Wilde Wiven is ieder gelijkwaardig en staan we open om te delen en te ontvangen. Door de activiteiten die we organiseren ont-moeten we de verbinding tussen ons vrouwen. Met een traan een lach, met speelsheid en sensualiteit komen we dicht bij onze vrouwendracht. We ervaren wat 'Sisterhood' betekend en worden ons bewust van ons 'zelf' als onderdeel van een OER oude tribe. 

In abstracte/ spirituele zin gaan 'Wilde Wiven'  over het ontdekken en verenigen van de mannelijke en vrouwelijke principes.

Locatie

07800 Ibiza-stad, 07800 Ibiza-stad

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.