7 daagse yogavakantie

06 Okt 2019 15:00 - 12 Okt 2019 11:00

Centropuntoluz, El Cañuelo, 29710 Periana

Spectaculaire schoonheid van de natuur en een Feng-Shui ingericht complex creëren een prachtige locatie waar je heerlijk tot rust kunt komen. Punto de Luz ligt tussen de Andalusische bergen, 815 meter boven zeeniveau, op loopafstand van het traditionele Spaanse witte dorpje El Canuelo. Met bergen aan drie zijden ligt het yogaretreat naast een open vallei met een geweldig uitzicht van zowel het Meer van Viola als de Middellandse Zee. Klik hier om de foto’s te bekijken

De negen eenpersoons kamers met eigen sanitair komen uit op een patio met een traditionele Moorse fontein. Elke kamer heeft een schuifpui die uitkomt op een terras. De kamers kijken uit over de vallei. Er is een heerlijk zout-water zwembad en er zijn meerdere yoga-ruimtes binnen en buiten.

Alle vegetarische maaltijden worden liefdevol bereid met behulp van lokale seizoensgebonden producten en zijn een mix van moderne en traditionele gerechten. Ook is het mogelijk  een behandeling te boeken. Eigenaresse Betty geeft hele fijne massages en professionele Reiki behandelingen. Gepersonaliseerd overleg met een voedingstherapeut behoort ook tot de mogelijkheden.