Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

4-uurs CHALLENGE EVENT, Fysiek en Mentaal je grens opoeken

Evenement geannuleerd

4-uurs CHALLENGE EVENT, Fysiek en Mentaal je grens opoeken

Vanaf 15,00 EUR

Locatie

Datum

25 Mar 2018 10:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Dit 4 uur durende CHALLENGE EVENT staat volledig in het teken van Conditie training, Krachttraining en Fysieke oefeningen waarbij stressbestendigheid en concentratie van belang zijn. Individuele oefeningen, groepsoefeningen en spelvormen wisselen elkaar af in een schitterend duingebied tussen KIJKDUIN en SCHEVENINGEN.

Het doel van dit , uitdagende event is de deelnemers zodanig toe te rusten dat hij/zij in staat is de fysieke aspecten en de taken waarmee men in het dagelijkse leven kan worden geconfronteerd, naar behoren uit te voeren, met de daarbij vereiste mentale gesteldheid. ,Vooral bij deelnemers belast met rechtshandhaving, openbare orde en veiligheidszorg geldt dat een goede fysieke conditie een voorwaarde is voor deugdelijke taakuitvoering. Fysiek mentale training is daarom van belang.

Je fysieke en mentale grenzen opzoeken, doorzettingsvermogen en samenwerken zijn de kernwaarden van dit EVENT.

Met de ervaren instructeurs kunnen de mogelijkheden worden besproken om individueel aangepast mee te doen.

Basisbenodigdheden zijn sportkleding en sportschoenen. Voor drinken en snacks wordt gezorgd.

Aan het eind van van het EVENT krijgt iedere deelnemer een certificaat van deelname.Locatie

Parkeerplaats Parkeerplaats, Zandvoortselaan, 2554 Den Haag

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer