Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

3 Avonden Nondualiteit met Paul Smit

event afgelopen

3 Avonden Nondualiteit met Paul Smit

Vanaf 57,50 EUR

Online evenement

Datum

01 Feb 2022 20:00 - 21:30

Beschrijving

Met dit ticket heb je toegang tot alle 3 avonden. 
Na inschrijving ontvang je een bevestiging met hierin de link voor de 3 avonden. 
Contact: mirella@smitproducties.nl

Tijdens deze training gaan we in op nondualiteit en neurowetenschap. We doen dat met steeds dezelfde groep, zodat we meer de diepte in kunnen zonder in sessie twee en drie de basis te hoeven behandelen. 

Wanneer:
Dinsdagavond 01 februari 2022
Dinsdagavond 08 februari 2022
Dinsdagavond 15 februari 2022

Tijd:  20:00 – 21:30 uur

Waar: Via ZOOM

Kosten: 57,50 euro

Tijdens de training ligt de focus op INZOOMEN en UITZOOMEN.

INZOOMEN
Hierbij zoomen we in op hoe we als mens in elkaar zitten. Je leert begrijpen hoe jouw brein werkt en wat jouw ‘programmering’ is. Dit maakt het leven doorgaans al een stuk eenvoudiger.

We kijken naar:
- Wat jouw karaktereigenschappen zijn.
- Welke denkfouten ons brein maakt dankzij meer dan 70 ‘cognitive biases’
- Hoe keuzes plaatsvinden
- Welke beïnvloedingstechnieken neuromarketeers inzetten 
- Waarom goede voornemens zelden nut hebben
- Wat wetenschappelijk gezien de beste verandertool is
- Hoe je eenvoudiger kunt communiceren

UITZOOMEN
Bij het uitzoomen gaan we in op Nondualiteit en het Monisme van Spinoza. Het lijkt alsof je een individu bent en dat je leeft in een fysieke wereld. Echter, ons leven is een droom en onze indidualiteit is zoals Einstein zei, niet meer dan optisch bedrog van ons bewustzijn. Doordat we denken dat we een IK zijn, ontstaan er twee angsten.

(1) Ben ik wel goed genoeg?
Deze onzekerheid zorgt voor veel compensatiegedrag. Mensen gaan zich daardoor pleasend gedragen en zichzelf wegcijferen, of proberen juist op een dominante en dwingende manier bevestiging te krijgen.

(2) Ik moet alles onder controle houden
We proberen het leven naar onze hand te zetten. Maar wat we ook doen, het loopt altijd anders dan gepland. Hierdoor ontstaat er frustratie over dingen uit het verleden en angst voor wat er zou kunnen gaan gebeuren in de toekomst. 

Nondualiteit zet de wereld op z’n kop. Het laat zien dat het leven veel makkelijker is dan je denkt, maar moeilijker als je denkt. Wanneer de identificatie verschuift van IK naar bewustzijn, lost een wereld van pijn op. De controlezucht komt tot rust en er ontstaat meer authentiek gedrag en innerlijke rust. 

Tijdens deze drie avonden is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Kun je er een avond niet bij zijn? Dan ontvang je de volgende dag de video per mail. 

Reacties op de Training:

“Bijzonder prettige presentaties, de combinatie: praktisch, duidelijk en met humor!"

“Drie sessies met Paul geeft meer inzicht in wie je bent en wat je (onbewust) doet dan wie dan ook!”

“Ook online weet hij je optimaal te boeien met zijn kennis en humor.” 

“Paul is een meester in het vertalen van complexe materie en oude wijsheden naar toepasbare kennis. Dit doet hij op een luchtige manier en met veel humor. Het is altijd een feest om bij hem een workshop te volgen of naar zijn werk te kijken of te luisteren.”

“De Impact training heeft me echt verdieping gegeven in verandering, communicatie en non-dualiteit. De individuele sessies vond ik super leuk. Kletsen over dat wat je op dat moment bezighoudt, met iemand die overal antwoorden op heeft en lekker licht in het leven staat.”

“Paul verwoordt in zijn training & coaching de feiten over non-dualiteit en verandering op een manier waarop je zou wensen dat iedereen dit hoort en weet. Paul raakt je en zet je aan het denken."

“Mooie inzichten opgedaan die ik direct kan toepassen op mijn werk en privé. Boeiend verhaal, mooie, sprekende voorbeelden."

“Een verrassende training met veel aha momenten. Een must have voor iedere coach en voor de niet professional die inzicht wil krijgen in gedrag en de achtergronden daarvan. Deze training is genieten van begin tot het eind!”

“Ik heb de Impact sessies als heel waardevol en plezierig ervaren. De mogelijkheid van coaching voegt een extra dimensie toe in het contact. De lichtheid van Paul, in combinatie met zijn enorme kennis, is voeding voor mijn ontwikkeling in nondualiteit. Het leven is een geheel verzorgde reis en dit kwam toch maar weer mooi op mijn pad.”


FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek Meer