skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

3 Avonden IMPACT training met Paul Smit

event afgelopen

3 Avonden IMPACT training met Paul Smit

Vanaf 50,00 EUR

Online evenement

Datum

06 Apr 2021 20:00 - 20 Apr 2021 21:30

Beschrijving

Met dit ticket heb je toegang tot alle 3 avonden. 
Na inschrijving ontvang je van Mirella een e-mail met alle gegevens. (mirella@smitproducties.nl)

Tijdens de IMPACT training gaan we in op nondualiteit, neurowetenschap en evolutionaire psychologie. We doen dat met steeds dezelfde groep, zodat we meer de diepte in kunnen zonder in sessie twee en drie de basis te hoeven behandelen. 

Wanneer:
Dinsdagavond 06 april 2021
Dinsdagavond 13 april 2021
Dinsdagavond 20 april 2021

Tijd:  20:00 – 21:30 uur

Waar: Via ZOOM

Kosten: 50 euro

Hoe zitten we als mens in elkaar en waarom doen we zoals we doen? Wat zijn jouw karaktereigenschappen? Sturen we ons gedrag bewust? Wat is cognitieve dissonantie? Waarom piekeren mensen zo veel? Hebben we een vrije wil? Wat houdt het proces van ontwaken in? Hoe kun je leven vanuit meer innerlijke rust en ontspanning? Hoe kijk je vanuit nondualiteit naar relaties, naar doelen willen behalen en naar positief denken? We gaan ook in op de fasen van ontwaken, de verwarring, de Advaita shuffle en alle ego-spelletjes die kunnen ontstaan, evenals het effect op je omgeving. Verder is er deze drie avonden veel ruimte voor vragen.

Reacties op de IMPACT Training:

“Bijzonder prettige presentaties, de combinatie: praktisch, duidelijk en met humor!"

“Drie sessies met Paul geeft meer inzicht in wie je bent en wat je (onbewust) doet dan wie dan ook!”

“Ook online weet hij je optimaal te boeien met zijn kennis en humor.” 

“Paul is een meester in het vertalen van complexe materie en oude wijsheden naar toepasbare kennis. Dit doet hij op een luchtige manier en met veel humor. Het is altijd een feest om bij hem een workshop te volgen of naar zijn werk te kijken of te luisteren.”

“De Impact training heeft me echt verdieping gegeven in verandering, communicatie en non-dualiteit. De individuele sessies vond ik super leuk. Kletsen over dat wat je op dat moment bezighoudt, met iemand die overal antwoorden op heeft en lekker licht in het leven staat.”

“Paul verwoordt in zijn training & coaching de feiten over non-dualiteit en verandering op een manier waarop je zou wensen dat iedereen dit hoort en weet. Paul raakt je en zet je aan het denken."

“Mooie inzichten opgedaan die ik direct kan toepassen op mijn werk en privé. Boeiend verhaal, mooie, sprekende voorbeelden."

“Een verrassende training met veel aha momenten. Een must have voor iedere coach en voor de niet professional die inzicht wil krijgen in gedrag en de achtergronden daarvan. Deze training is genieten van begin tot het eind!”

“Ik heb de Impact sessies als heel waardevol en plezierig ervaren. De mogelijkheid van coaching voegt een extra dimensie toe in het contact. De lichtheid van Paul, in combinatie met zijn enorme kennis, is voeding voor mijn ontwikkeling in nondualiteit. Het leven is een geheel verzorgde reis en dit kwam toch maar weer mooi op mijn pad.”

Organisator

www.sprekerverandering.nl

www.folkertsensmit.nl

Contact: mirella@folkertsensmit.nl

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer