3 Avonden IMPACT training met Paul Smit

04 Jan 2022 20:00 - 21:30
Super organisator
Tickets 57,50 EUR
Tickets 57,50 EUR

Met dit ticket heb je toegang tot alle 3 avonden. 
Na inschrijving ontvang je van Mirella een e-mail met alle gegevens. 
Contact: mirella@smitproducties.nl

Tijdens deze training gaan we in op nondualiteit, neurowetenschap en evolutionaire psychologie. We doen dat met steeds dezelfde groep, zodat we meer de diepte in kunnen zonder in sessie twee en drie de basis te hoeven behandelen. 

Wanneer:
Dinsdagavond 04 januari 2022
Dinsdagavond 11 januari 2022
Dinsdagavond 18 januari 2022

Tijd:  20:00 – 21:30 uur

Waar: Via ZOOM

Kosten: 57,50 euro

Tijdens de training ligt de focus op INZOOMEN en UITZOOMEN.

INZOOMEN
Hierbij zoomen we in op hoe we als mens in elkaar zitten. Je leert begrijpen hoe jouw brein werkt en wat jouw ‘programmering’ is. Dit maakt het leven doorgaans al een stuk eenvoudiger.

We kijken naar:
- Wat jouw karaktereigenschappen zijn.
- Welke denkfouten ons brein maakt dankzij meer dan 70 ‘cognitive biases’
- Hoe keuzes plaatsvinden
- Welke beïnvloedingstechnieken neuromarketeers inzetten 
- Waarom goede voornemens zelden nut hebben
- Wat wetenschappelijk gezien de beste verandertool is
- Hoe je eenvoudiger kunt communiceren

UITZOOMEN
Bij het uitzoomen gaan we in op Nondualiteit en het Monisme van Spinoza. Het lijkt alsof je een individu bent en dat je leeft in een fysieke wereld. Echter, ons leven is een droom en onze indidualiteit is zoals Einstein zei, niet meer dan optisch bedrog van ons bewustzijn. Doordat we denken dat we een IK zijn, ontstaan er twee angsten.

(1) Ben ik wel goed genoeg?
Deze onzekerheid zorgt voor veel compensatiegedrag. Mensen gaan zich daardoor pleasend gedragen en zichzelf wegcijferen, of proberen juist op een dominante en dwingende manier bevestiging te krijgen.

(2) Ik moet alles onder controle houden
We proberen het leven naar onze hand te zetten. Maar wat we ook doen, het loopt altijd anders dan gepland. Hierdoor ontstaat er frustratie over dingen uit het verleden en angst voor wat er zou kunnen gaan gebeuren in de toekomst. 

Nondualiteit zet de wereld op z’n kop. Het laat zien dat het leven veel makkelijker is dan je denkt, maar moeilijker als je denkt. Wanneer de identificatie verschuift van IK naar bewustzijn, lost een wereld van pijn op. De controlezucht komt tot rust en er ontstaat meer authentiek gedrag en innerlijke rust. 

Tijdens deze drie avonden is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Kun je er een avond niet bij zijn? Dan ontvang je de volgende dag de video per mail. 

Reacties op de IMPACT Training:

“Bijzonder prettige presentaties, de combinatie: praktisch, duidelijk en met humor!"

“Drie sessies met Paul geeft meer inzicht in wie je bent en wat je (onbewust) doet dan wie dan ook!”

“Ook online weet hij je optimaal te boeien met zijn kennis en humor.” 

“Paul is een meester in het vertalen van complexe materie en oude wijsheden naar toepasbare kennis. Dit doet hij op een luchtige manier en met veel humor. Het is altijd een feest om bij hem een workshop te volgen of naar zijn werk te kijken of te luisteren.”

“De Impact training heeft me echt verdieping gegeven in verandering, communicatie en non-dualiteit. De individuele sessies vond ik super leuk. Kletsen over dat wat je op dat moment bezighoudt, met iemand die overal antwoorden op heeft en lekker licht in het leven staat.”

“Paul verwoordt in zijn training & coaching de feiten over non-dualiteit en verandering op een manier waarop je zou wensen dat iedereen dit hoort en weet. Paul raakt je en zet je aan het denken."

“Mooie inzichten opgedaan die ik direct kan toepassen op mijn werk en privé. Boeiend verhaal, mooie, sprekende voorbeelden."

“Een verrassende training met veel aha momenten. Een must have voor iedere coach en voor de niet professional die inzicht wil krijgen in gedrag en de achtergronden daarvan. Deze training is genieten van begin tot het eind!”

“Ik heb de Impact sessies als heel waardevol en plezierig ervaren. De mogelijkheid van coaching voegt een extra dimensie toe in het contact. De lichtheid van Paul, in combinatie met zijn enorme kennis, is voeding voor mijn ontwikkeling in nondualiteit. Het leven is een geheel verzorgde reis en dit kwam toch maar weer mooi op mijn pad.”


Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.