3 Avonden IMPACT training met Paul Smit

31 Aug 2021 20:00 - 21:30
Super organisator
Tickets 50,00 EUR
Tickets 50,00 EUR

Met dit ticket heb je toegang tot alle 3 avonden. 
Na inschrijving ontvang je van Mirella een e-mail met alle gegevens. (mirella@smitproducties.nl)

Tijdens de IMPACT training gaan we in op nondualiteit, neurowetenschap en evolutionaire psychologie. We doen dat met steeds dezelfde groep, zodat we meer de diepte in kunnen zonder in sessie twee en drie de basis te hoeven behandelen. 

Wanneer:
Dinsdagavond 31 augustus 2021
Dinsdagavond 7 september 2021
Dinsdagavond 14 september 2021

Tijd:  20:00 – 21:30 uur

Waar: Via ZOOM

Kosten: 50 euro

Hoe zitten we als mens in elkaar en waarom doen we zoals we doen? Wat zijn jouw karaktereigenschappen? Sturen we ons gedrag bewust? Wat is cognitieve dissonantie? Waarom piekeren mensen zo veel? Hebben we een vrije wil? Wat houdt het proces van ontwaken in? Hoe kun je leven vanuit meer innerlijke rust en ontspanning? Hoe kijk je vanuit nondualiteit naar relaties, naar doelen willen behalen en naar positief denken? We gaan ook in op de fasen van ontwaken, de verwarring, de Advaita shuffle en alle ego-spelletjes die kunnen ontstaan, evenals het effect op je omgeving. Verder is er deze drie avonden veel ruimte voor vragen.

Reacties op de IMPACT Training:

“Bijzonder prettige presentaties, de combinatie: praktisch, duidelijk en met humor!"

“Drie sessies met Paul geeft meer inzicht in wie je bent en wat je (onbewust) doet dan wie dan ook!”

“Ook online weet hij je optimaal te boeien met zijn kennis en humor.” 

“Paul is een meester in het vertalen van complexe materie en oude wijsheden naar toepasbare kennis. Dit doet hij op een luchtige manier en met veel humor. Het is altijd een feest om bij hem een workshop te volgen of naar zijn werk te kijken of te luisteren.”

“De Impact training heeft me echt verdieping gegeven in verandering, communicatie en non-dualiteit. De individuele sessies vond ik super leuk. Kletsen over dat wat je op dat moment bezighoudt, met iemand die overal antwoorden op heeft en lekker licht in het leven staat.”

“Paul verwoordt in zijn training & coaching de feiten over non-dualiteit en verandering op een manier waarop je zou wensen dat iedereen dit hoort en weet. Paul raakt je en zet je aan het denken."

“Mooie inzichten opgedaan die ik direct kan toepassen op mijn werk en privé. Boeiend verhaal, mooie, sprekende voorbeelden."

“Een verrassende training met veel aha momenten. Een must have voor iedere coach en voor de niet professional die inzicht wil krijgen in gedrag en de achtergronden daarvan. Deze training is genieten van begin tot het eind!”

“Ik heb de Impact sessies als heel waardevol en plezierig ervaren. De mogelijkheid van coaching voegt een extra dimensie toe in het contact. De lichtheid van Paul, in combinatie met zijn enorme kennis, is voeding voor mijn ontwikkeling in nondualiteit. Het leven is een geheel verzorgde reis en dit kwam toch maar weer mooi op mijn pad.”

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.