21

21

Vanaf Gratis

Locatie

Meerdere tijdslots

24 juni 2023 - 25 juni 2023

Beschrijving


21 jaar oud worden is een uiterst heugelijk moment, het is een leeftijd die symbool staat voor de overgang van kind naar volwassene. Tegenwoordig vieren we dat met een 21 diner.
Paps en mams verzorgen alles, het is als het ware een afscheidscadeau vanuit het ouderlijk nest. De jaarclub komt langs, de vvv'tjes (vrienden van vroeger) mogen weer eens mee doen en iedereen eert de jarige met een parel van een speech. De ouders zitten gelukkig niet aan tafel, maar het zusje mag wel aanschuiven. -Gezell-
Of "21" even smaakvol en "heerlie de peerlie" is als het eten op de meeste diners, laten we aan uw smaakpapillen over. We serveren in ieder geval met plezier 7 gangen van lied, dans en vriendschap voor u.
U zal versteld staan van wat er allemaal boven tafel komt in deze theatervoorstelling.Ter volledigheid willen we benoemen dat dit theaterstuk gericht is op een volwassen doelgroep. Het stuk bevat expliciet taalgebruik en is niet geschikt voor jongeren onder de 16.


Locatie

Huis van de Buurt Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek Meer