20 jaar Bijlmer Steelband

12 Mei 2018 16:30 - 21:00

Buurthuis Gein, Wisseloord 83, 1107 NB Amsterdam-Zuidoost

Het is eindelijk zo ver! De Bijlmer Steelband organiseert een dag voor IEDEREEN in Amsterdam en omstreken om deel te kunnen nemen aan een echte steelband. Tijdens deze dag wordt de oorsprong van dit prachtige instrument verteld, er wordt een steelband film gedraaid EN je mag kennismaken met een steelpan naar keuze. Spreekt de tenor pan je aan of ben jij liever iemand die een guitar pan bespeelt of vind je de six bass een tof instrument, dan ben jij meer dan welkom om deel te nemen aan dit evenement. Aan het einde van de dag zal de Bijlmer Steelband een show geven en mogen zij die altijd al steelpan hebben willen spelen zich ook inschrijven voor wekelijkse lessen, dat kan allemaal, dus kom naar het buurthuis en ervaar het leven van een steelband! Wij hopen je daar te zien! (Voor andere buurthuizen, kijk op http://www.bijlmersteelband.nl.)

Let op: Als je deel wilt nemen aan de workshop, koop dan het ticket Toegang + Workshop. Er zijn 20 instrumenten voor 20 spelers beschikbaar. Er geldt "op is op", dus wacht niet te lang.

Programma (voorlopig):

  • 16:30 - 18:00 Workshop
  • 18:00 - 19:00 Pauze, gelegenheid tot hapje en drankje (op eigen kosten)
  • 19:00 - 19:25 Concert Bijlmer Steelband kids
  • 19:30 - 20:30 Concert Bijlmer Steelband
  • 20:30 - 21:00 Evaluatie en gelegenheid tot inschrijven steelpan les
  • Doorlopende expositie en film

Met vriendelijke groet,

Bijlmer Steelband organisatoren
Eli Silvrants
Derek Nkansah


Buurthuis Gein

Bijlmer Steelband - promo video

Bijlmer Steelband Kids - inzending De Muziekwedstrijd

Derek Simpey, Leandro Tjon Affo en Jonathan Amoako van Bijlmer Steelband - inzending Bijlmer Got TalentToegang Niet Beschikbaar
Toegang + Workshop Niet Beschikbaar