Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

20 jaar Bijlmer Steelband

event afgelopen

20 jaar Bijlmer Steelband

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

10 Mar 2018 16:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Het is eindelijk zo ver! De Bijlmer Steelband organiseert een dag voor IEDEREEN in Amsterdam en omstreken om deel te kunnen nemen aan een echte steelband. Tijdens deze dag wordt de oorsprong van dit prachtige instrument verteld, er wordt een steelband film gedraaid EN je mag kennismaken met een steelpan naar keuze. Spreekt de tenor pan je aan of ben jij liever iemand die een guitar pan bespeelt of vind je de six bass een tof instrument, dan ben jij meer dan welkom om deel te nemen aan dit evenement. Aan het einde van de dag zal de Bijlmer Steelband een show geven en mogen zij die altijd al steelpan hebben willen spelen zich ook inschrijven voor wekelijkse lessen, dat kan allemaal, dus kom naar het buurthuis en ervaar het leven van een steelband! Wij hopen je daar te zien! (Voor andere buurthuizen, kijk op http://www.bijlmersteelband.nl.)

Let op: Als je deel wilt nemen aan de workshop, kies dan het ticket Toegang + Workshop. Er zijn 20 instrumenten voor 20 spelers beschikbaar. Er geldt "op is op", dus wacht niet te lang.

Programma (voorlopig):

 • 16:30 - 18:00 Workshop
 • 18:00 - 19:00 Pauze, gelegenheid tot hapje en drankje (op eigen kosten)
 • 19:00 - 19:25 Concert Bijlmer Steelband kids
 • 19:30 - 20:30 Concert Bijlmer Steelband
 • 20:30 - 21:00 Evaluatie en gelegenheid tot inschrijven steelpan les
 • Doorlopende expositie en film

Met vriendelijke groet,

Bijlmer Steelband organisatoren
Eli Silvrants
Derek Nkansah


Buurthuis Holendrecht

Bijlmer Steelband - promo video

Bijlmer Steelband Kids - inzending De Muziekwedstrijd

Derek Simpey, Leandro Tjon Affo en Jonathan Amoako van Bijlmer Steelband - inzending Bijlmer Got TalentLocatie

Buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38, 1106 LP Amsterdam-Zuidoost

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer