Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

#2 Semi Final - TWSTd DJ-Contest 2015

event afgelopen

#2 Semi Final - TWSTd DJ-Contest 2015

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

09 Jan 2016 19:15 - 10 Jan 2016 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De tweede halve finale van de TWSTd DJ-contest zal 9 januari gaan plaatsvinden in de Chicago Social Club!
Hier strijden vijf deelnemers tegen elkaar voor een plek in de finale, 12 februari in de AIR.
Er zullen slechts twee DJ’s doorgaan om kans te maken op dat felbegeerde prijzenpakket.

------------------------

Club:
19:15-23:15: Solo sets deelnemers
23:00-00:00: DJ Battle deelnemers
00:00: Uitreiking winnaars DJ-Contest
00:00-01:00: Tim Hoeben
01:00-03:00: Anonym [US]
03:00-05:00: Ferro b2b Samuel Deep

Hosted by: St-Leryc

Bar:
23:00-05:00: Niels Klein / Martin Mussche / Justin Timmers

Deelnemers:

Thomas Hayat
De Nachtdokter
Kai Erquicia
KEKKE DAMES.
Kurley

Jury:
Wytze Dijk [Cartel]
Tim Schoordijk [Radion]
Winfried Scherpenzeel [SAE]
Tim Hoeben [Studio 80 / Disco Dolly]
Niels Klein [TWSTd]

------------------------

De prijzen van de TWSTd DJ Contest zijn er op gericht om DJ talent te begeleiden naar een professionele carrière. De juryprijs winnaar van de contest wint een produceercursus van een half jaar aan de SAE in Amsterdam t.w.v. €2200,- ! www.amsterdam.sae.edu

Daarnaast winnen zowel de jury- als de publieksprijs winnaar een headphone van Urbanears, een jaar lang administratie en boekhouding van MoneyGuys en een 5 uur lange 1-op-1 producer cursus bij DJSchoolAmsterdam.
Ze winnen ook diverse gigs op de grootste festivals en clubavonden van Nederland om definitief hun naam te vestigen binnen de scene. Onder andere organisaties als Free Your Mind Festival, Gaasper Pleasure, VLOW Minded Productions, Jongens v/d Wereld , Cartel Amsterdam, GEM, Schwung., Compound Music, Crossovers, Junction en Schmeck Pony werken hier aan mee.

------------------------

INFO:
Locatie: Leidsplein 12 - Chicago Social Club

TICKETS:
Er zijn een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Deze kaarten zijn verkrijgbaar via de bovenstaande ticketlink en zijn 5,- euro per stuk.
Daarna worden de tickets 7,50 per stuk en de deurverkoop is 10,- euro.

------------------------
PARTNERS:
SAE Institute Amsterdam
Urbanears
Money Guys
Dj School Amsterdam
Vlow Minded Productions
AIR Amsterdam
Chicago Social Club
Paradiso Amsterdam
Studio/K
Sugarfactory

Organisator

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer