10 jarig jubileum ZERO23

10 jarig jubileum ZERO23

Locatie

Datum

23 Sep 2022 20:00 - 24 Sep 2022 01:00

Beschrijving

10 jarig jubileum

2022: het jaar dat ZERO23 10 jaar bestaat en wij ons 10-jarig jubileum mogen vieren! Tien jaar geleden zag de organisatie er heel anders uit. Van personal training aan huis tot een volwaardige onderneming, met een vestiging in Haarlem, Bloemendaal en Overveen. 

Om dit te vieren hebben wij de locatie ML in Haarlem afgehuurd voor een mooi feest. Niemand minder dan DJ Mia More komt de muziek verzorgen. Een feest voor jong en oud. Voor alle trainers, ook die niet meer in dienst zijn. Voor alle opdrachtgevers en andere relaties van ZERO23. En natuurlijk voor alle huidige ZERO23-ers. Een feest waar wij zeer naar uitkijken, dus reserveer deze datum alvast in je agenda: vrijdag 23 september vanaf 20:00 uur.

Organisator

Locatie

ML ML, Klokhuisplein 9, 2011HK Haarlem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.